SharpDevelop Community

Get your problems solved!
Welcome to SharpDevelop Community Sign in | Join | Help
in Search

help for "graphic appearance" question

Last post 08-04-2017 6:41 PM by bafio. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 07-28-2017 3:28 PM

    • bafio
    • Not Ranked
    • Joined on 07-28-2017
    • Posts 2

    help for "graphic appearance" question

    Hi all, first consider I'm a really newbie in windows app creation.... so be VERY patient...

    I'm learning how to create an app to share data with arduino via com port, but i'm not able to understand a stupid problem... why into the IDE I see my app with a graphic feel and it's totaly different when I run it??

    The pic should help, left:app in IDE, right:app running in my pc (win10).

    I think is some config missed, but i don't know nothing about it!

    Thank you so much for any help you'll give me.

    Ciao from Italy!!!

  • 08-04-2017 6:41 PM In reply to

    • bafio
    • Not Ranked
    • Joined on 07-28-2017
    • Posts 2

    Re: help for "graphic appearance" question

    Hi all, update.

    I've discovered that changing the properties of the compiled .exe I can solve part of the problem. Opening the file properties, under the tab "compatibility " I've checked the " Disable display scaling on high DPI settings " function. Now text are sharp and button images are on focus. Also running the debug function, everything is ok. BUT if I copy the exe file out of the release folder, when I run it, it shows the old problem. Is there any setting into #dev that I need to set or I must create an installation file that sets this everywhere the program will be installed? Thanks!   CIAO!

     

     

     

Page 1 of 1 (2 items)
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems
Don't contact us via this (fleischfalle@alphasierrapapa.com) email address.